Bana Jelačića 28, 35237 Lužani, Hrvatska
00385 35 436 005
Najbolji čaj za vašu krvnu grupu

Čajevi su nešto što najviše pijemo  u hladnim danima , pa često ne znamo koji da odaberemo.

Dopustite da vam krvna grupa kaže koje čajeve piti.

Krvna grupa 0

Osobe koje imaju krvnu grupu 0 su „mesni „ tipovi i trebali bi izbjegavati mlijeko , mahunarke i gluten. Iako se dobro nose sa stresom , muči ih želučana kiselina . Čajevi koji se preporučuju osobama s krvnom grupom 0 su na osnovi Đumbra, ginsenga i zelenog čaja. 

Krvna grupa A
To su jako emotivne i analitičke osobe sklone stresu , zbog čega imaju trajno visoke vrijednosti kortizola , hormona stresa . Pretežno posežu za biljnom hranom , meditacijom i jogom , a ČAJEVI su tajvanski zeleni čaj, čaj od cvijeta jasmina te mješavina stolisnika , nevena i majčine dušice.
 Krvna grupa B

Osobe koje imaju ovu krvnu grupu imaju spor metabolizam , sklone su autoimunim bolestima , debljanju , kroničnom umoru i nemirnom snu. Imaju otporan metabolizam ,ali slabu obranu od bakterija . Trebali bi da piju zeleni čaj kao i mješavinu od bazge , rooibos , kadulje i melise .

Krvna grupa AB

Pripadnici ove krvne grupe su intuitivni, nisu skloni stresu ali imaju smanjen libido. Trebali bi se usredotočiti na posebne vrste zelenog čaja i srodnih pripravaka, mentu, božur kao i prirodni žuti čaj. Muškarcima se preporuča i mješavina koprive , mente i rooibosa.

Zaštitite svoje tijelo i ojačajte zdravlje i duh ispijajući najbolje arome čaja Dar Prirode.

Pročitajte još
hr Croatian
X